Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

"KEIKKA"KALENTERI 2019

 

HYVINVOINTISARJA LASTEN OMAISHOITAJILLE 17.8.2019 alkaen

LISÄTIETOA TÄSTÄ

 

OMAISHOITAJIEN VERTAISRYHMÄ LEMPÄÄLÄSSÄ aloittaa 15.8.2019

LISÄTIETOA TÄSTÄ

 https://www.facebook.com/events/477272813073084/

 

TIISTAITUPA: VOIMAANNUTTAVA KIRJOITTAMINEN 20.8, 10.9 JA 1.10

LISÄTIETOA TÄSTÄ

 

ORIVEDELLÄ VOIMAANNUTTAVA KIRJOITTAMINEN 3.9, 24.9 JA 8.10 

LISÄTIETOA TÄSTÄ

 

28. - 29.9.2019 ERITYISLAPSIPERHEIDEN VIRKISTYSVIIKONLOPPU 

TAMPEREEN KYLPYLÄSSÄ,

23. - 24.11.2019 ERITYISLAPSIPERHEIDEN VIRKISTYSVIIKONLOPPU

TAMPEREEN KYLPYLÄSSÄ

LISÄTIETOA TÄSTÄ

  

Vuonna 2019 järjestetään  edelleen OPASTE-infotilaisuuksia eri puolilla Pirkanmaata, Hemmottelupäiviä Tredun Helmessä ja omaishoitajien virkistyspäiviä. Tulossa on myös toinen seminaari sekä paljon muuta! Seuraa sivua tai kysy lisää! 

OPASTE -HANKE NÄKEE JA KUUNTELEE ...

OPASTE -hankkeelle on tärkeää kohdata sekä erilaisissa tilanteissa olevia omaishoitajia että kentällä toimivia työntekijöitä, päättäjiä, vaikuttajia ja muita toimijoita. Näissä tilanteissa saamme suoraan ajankohtaista tietoa asian ääressä toimivilta ihmisiltä, voimme jakaa omaa tietotaitoamme ja tehdä yhteistyötä asioiden parantamiseksi. 

 

... NÄKYY JA KUULUU!

OPASTE -hanke järjestää TIEDOTUS- JA KESKUSTELUTILAISUUKSIA omaishoitajille ja omaishoidosta kiinnostuneille. Tarkoituksena on käydä jokaisessa Pirkanmaan kunnassa. Tilaisuuksia järjestetään usein yhteistyönä esim. kunnan omaishoidon ohjauksen, vammaistyön tai perhehoidon yksikön kanssa, jolloin tarjolla on laajasti ajankohtaista tietoa omaishoidosta kyseisellä paikkakunnalla.

Hankkeen TYÖNTEKIJÄT VIERAILEVAT myös esim. hoivakodeissa ja Pirkanmaan omaishoitajat ry:n vertaistukiryhmissä. Näissä tilaisuuksissa on usein jokin hyvinvointiin ja jaksamiseen liittyvä aihe, esim. kaatumisen riskit ja ennaltaehkäisy. Samalla kerrotaan OPASTE-hankkeesta ja laajemminkin yhdistyksen toiminnasta.

Tervetuloa tutustumaan meihin ja hankkeeseen joko toimistollemme tai johonkin tilaisuuteen - "keikka"kalenterimme ohessa.

Voitte myös pyytää meitä vierailulle tai vinkata sopivasta tapahtumasta - tulemme mielellämme! Ota yhteyttä!